Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292088

Amistoso (Int.) 731292088 Información oficial sobre el partido 731292088 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

Jomsvikings United Alineación oficial del equipo 'Jomsvikings United' en el partido 2 - 1 Hot Kick Alineación oficial del equipo 'Hot Kick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jomsvikings United Alineación oficial del equipo 'Jomsvikings United' en el partido 2 - 0 Hot Kick Alineación oficial del equipo 'Hot Kick' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jomsvikings United

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Alain Lepers, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, JVU va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alain Lepers, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip JVU Steven Machuka quasi marca al minut 34 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dejan Savićević l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Mihai Ruţa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mihai Ruţa per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Robert Wolfsgruber va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Al minut 87, Alain Lepers gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mihai Ruţa de JVU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jos Konijn de JVU va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Hot Kick

Goles Goles

  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Hannes Gschaider va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ralf Lichtenberger, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Martin Werner va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.