Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292035

Amistoso (Int.) 731292035 Información oficial sobre el partido 731292035 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Prologic Team Alineación oficial del equipo 'Prologic Team' en el partido 2 - 2 Sarmata Wilanów Alineación oficial del equipo 'Sarmata Wilanów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Prologic Team Alineación oficial del equipo 'Prologic Team' en el partido 1 - 7 Sarmata Wilanów Alineación oficial del equipo 'Sarmata Wilanów' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prologic Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): TeamPro prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Marius Odorhean va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Rickard Lewman va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 2. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): TeamPro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Étienne Vaterl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iulian Dughilă de TeamPro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sarmata Wilanów

Goles Goles

  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): Al 9 minuts, El Sarmata va fer el 1-1. En Renato Calbini va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Gaston Munkanku va posar els visitants Sarmata per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Sarmata va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Elmer Hansen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Kondratiy Ledyaev, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Sarmata va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Pericle Aiazzone va quedar-se sol davant el porter Daniel-Alexandru Ciuntu, però aquest va poder aturar el xut.