Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289205

Amistoso (Int.) 731289205 Información oficial sobre el partido 731289205 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

Fanático Sport Club Alineación oficial del equipo 'Fanático Sport Club' en el partido 2 - 3 C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fanático Sport Club Alineación oficial del equipo 'Fanático Sport Club' en el partido 1 - 1 C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,7 % 36,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanático Sport Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luizinho Vianna, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Yan Filipe Vidigal, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fanático se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Talles Magno Coutinho de Fanático va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Quiñones va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cane Kostoski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maurício Antônio Mendonça! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Fanático va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Talles Magno Coutinho en un 1 contra 1 amb el porter Marian Budui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius Drăghici.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurício Antônio Mendonça de Fanático va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Marius Drăghici de Fanático es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 64.

C. D. Villada

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Quiñones de CD Villada marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de José Quiñones que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Enric Escoda va anar directament als peus de Gerard Juanpere que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rogeli Gordiola de CD Villada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.