Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289024

Amistoso (Int., RC) 731289024 Información oficial sobre el partido 731289024 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Limundi 03 Alineación oficial del equipo 'Limundi 03' en el partido 2 - 3 Refs GR Alineación oficial del equipo 'Refs GR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Limundi 03 Alineación oficial del equipo 'Limundi 03' en el partido 3 - 1 Refs GR Alineación oficial del equipo 'Refs GR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limundi 03

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Antonio Errazquin s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 77, Pablo Villoria de Limundi empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Luis Matamala quasi dona a Limundi l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Luis Matamala quasi empata el partit al minut 21, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 224 Minuto 49 (Ocasión de penalti): En Luis Matamala va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 49, però el porter visitant Stefanos Grammatakakis el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Limundi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Errazquin va sortir per sobre el travesser.

Refs GR

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Refs van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Aristidis Satsidis.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Refs prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Spiros Tavanidis.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): Refs agafava avantatge al minut 105 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eduard Zhegunov amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Refs va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Yiannakis Agalianos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Refs va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eduard Zhegunov, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eduard Zhegunov al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Refs va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marco Castelo va desviar el xut final de Vaggelis Kakouriotis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): En Spiros Tavanidis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.