Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286834

Amistoso 731286834 Información oficial sobre el partido 731286834 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Palace Fort Alineación oficial del equipo 'Palace Fort' en el partido 1 - 2 NoSePerder F.C. Alineación oficial del equipo 'NoSePerder F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palace Fort Alineación oficial del equipo 'Palace Fort' en el partido 1 - 1 NoSePerder F.C. Alineación oficial del equipo 'NoSePerder F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,9 % 58,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palace Fort

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Palace prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Alan Sebastián Morero va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Palace va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alan Sebastián Burgos va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Alan Sebastián Morero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Andres Tänav de Palace va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

NoSePerder F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Jesús Valverde va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 86, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Viggo Esbensen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): NoSePerder va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Jesús Valverde va quedar-se sol davant el porter Alexander Hangen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Eetu Kaplas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eetu Kaplas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pierre-Louis Batisse va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Pierre-Louis Batisse quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexander Hangen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alexandre Jules Sainvelice no va ser aprofitada per en Pierre-Louis Batisse que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.