Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286829

Amistoso (Int.) 731286829 Información oficial sobre el partido 731286829 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Txuriurdin Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin' en el partido 1 - 4 Union Helvetia Alineación oficial del equipo 'Union Helvetia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Txuriurdin Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin' en el partido 1 - 8 Union Helvetia Alineación oficial del equipo 'Union Helvetia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuriurdin

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Yağmur Candel trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mathias Ammann de Txuriurdin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Union Helvetia

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Oskar Buchs va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Amaro Moreira de Helvetia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Helmi Heiniger va augmentar l'avantatge de Helvetia a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Carlos Gort va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 0 - 4 per a Helvetia.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Stefano Bergamin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ivan Lolov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oskar Buchs va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ivano Carcaterra va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ivano Carcaterra al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Amaro Moreira, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Helvetia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.