Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286406

Amistoso (Int., RC) 731286406 Información oficial sobre el partido 731286406 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Brigada Asesina FC Alineación oficial del equipo 'Brigada Asesina FC' en el partido 8 - 5 Chachoc Alineación oficial del equipo 'Chachoc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Brigada Asesina FC Alineación oficial del equipo 'Brigada Asesina FC' en el partido 3 - 6 Chachoc Alineación oficial del equipo 'Chachoc' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brigada Asesina FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Brigada va ser Pablo Nadal.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, Brigada va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Francisco Baloira, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Niko Lejon sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 57 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Llàtzer Novella va pentinar un córner cap al segon pal que Julio Asta va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 3.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Brigada va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 74 姚 (Yao) 友阳 (Youyang) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 97 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 97 minuts de joc, José Yunibarbia, corrent com un esperitat, superà primer Frank Juul per velocitat, i després el porter posant el 6 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 108 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aurelio Fernández es va introduir dins la defensa central al minut 108, i va aconseguir el 7 - 5 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 114 (Gol de falta): Al minut 114 en Giuseppe Pogna va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 8 - 5 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julio Asta de Brigada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Chachoc

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Chachoc van mostrar una bona compenetració quan al minut 34 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Erni Frunz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 38, quan Trystan Courteaux va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Bjørnar Sætren que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Chachoc van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 70, quan Øyvin Johnsrud va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Harald Andenes per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Erni Frunz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Nafees Athar per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 101, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 116 (Ocasión por el centro): Al minut 116, Øyvin Johnsrud va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.