Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731286209

Amistoso (RC) 731286209 Información oficial sobre el partido 731286209 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Espíritu Alineación oficial del equipo 'Espíritu' en el partido 5 - 2 Cobeña Ursaria Alineación oficial del equipo 'Cobeña Ursaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Espíritu Alineación oficial del equipo 'Espíritu' en el partido 8 - 0 Cobeña Ursaria Alineación oficial del equipo 'Cobeña Ursaria' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espíritu

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Espíritu contenien la respiració mentre en Seran Zurita s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Calvin Cima de Espíritu va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Espíritu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en George Ghiciuc va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Espíritu a 4 - 1. Margus Ots va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Calvin Cima! Un inimaginable dribbling sobre Eloy Ortueta va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 5 - 1 per a Espíritu.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Seran Zurita una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de 管 (Guan) 淮日 (Huairi) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Calvin Cima va rematar alt.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Costana va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Calvin Cima va deixar a Eloy Ortueta assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): George Ghiciuc de Espíritu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Calvin Cima.

Cobeña Ursaria

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Marcos Esqueda de Ursaria després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Ursaria va reduir l'avantatge rival a 5 - 2, quan José Francisco Fernández Navarrete va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Jimeno va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eloy Ortueta va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, David Konrad de Ursaria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Richard Barton de Ursaria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.