Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731282593

Amistoso (Int.) 731282593 Información oficial sobre el partido 731282593 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

real matraro Alineación oficial del equipo 'real matraro' en el partido 2 - 2 DEVACLON SC. Alineación oficial del equipo 'DEVACLON SC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
real matraro Alineación oficial del equipo 'real matraro' en el partido 3 - 0 DEVACLON SC. Alineación oficial del equipo 'DEVACLON SC.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real matraro

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Toni Mínguez trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Wojciech Rybkiewicz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El matraro va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pierpaolo Tarticchio la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Corentin Lassaigne, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Wojciech Rybkiewicz va disposar d'una bona oportunitat al minut 35, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Anis Yahya de matraro va intentar batre la porteria rival al minut 71 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Fèlix Truqué va estar a punt d'empatar per a matraro quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Leoncio Aroní va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fèlix Truqué de matraro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Louis Meessens de matraro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wojciech Rybkiewicz de matraro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DEVACLON SC.

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Delfim Carvalheira va acabar en una passada genial cap al jugador de DEVACLON Sacha Guilleux, que va marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de DEVACLON va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Roman Krzyżosiak, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johan Dongo de DEVACLON amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.