Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731281408

Amistoso (Int.) 731281408 Información oficial sobre el partido 731281408 en Hattrick

08.05.2024 22:50:00

Club Social Deportes Concepcion Alineación oficial del equipo 'Club Social Deportes Concepcion' en el partido 3 - 2 Vasiliscos Basilones Alineación oficial del equipo 'Vasiliscos Basilones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Social Deportes Concepcion Alineación oficial del equipo 'Club Social Deportes Concepcion' en el partido 0 - 1 Vasiliscos Basilones Alineación oficial del equipo 'Vasiliscos Basilones' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Social Deportes Concepcion

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eric Fehrman, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Concepcion s'avançava al marcador al minut 63, després d'un rebot que va caçar en Imiri Berlinghieri per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Federico Wilkenson de Concepcion, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Sergio Rodrigo López va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Concepcion se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Sergio Rodrigo López de Concepcion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafał Huda.

Vasiliscos Basilones

Goles Goles

  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts, Alejandro Garcés va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): En Tezozómoc Peláez va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alejandro Garcés la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Elguezua es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66 del partit, Sergio Elguezua de l'equip Vasiliscos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.