Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731279598

Amistoso (Int., RC) 731279598 Información oficial sobre el partido 731279598 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

AFC LESTINA Alineación oficial del equipo 'AFC LESTINA' en el partido 2 - 5 Catanes Cordobeses Alineación oficial del equipo 'Catanes Cordobeses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AFC LESTINA Alineación oficial del equipo 'AFC LESTINA' en el partido 1 - 5 Catanes Cordobeses Alineación oficial del equipo 'Catanes Cordobeses' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC LESTINA

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): LESTINA prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Pablo Piqueras va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): LESTINA va aconseguir el 2 - 0 quan Boris Pavka va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37 en Dušan Nedorost va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Boris Pavka de LESTINA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Catanes Cordobeses

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Cordobeses van mostrar una bona compenetració quan al minut 28 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Krasimir Dinev va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Cordobeses van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 54, quan Ramón Oliveros va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cordobeses. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Antonio Wakefield xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Enrique Felgoso va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Cordobeses.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jean-Baptiste Perrin de Cordobeses l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Cordobeses creava perill des de la dreta al minut 26, però en Jānis Goziņš, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ramón Oliveros desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Vyacheslav Sakunov va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Baptiste Perrin de Cordobeses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Pujantell de Cordobeses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.