Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278457

Amistoso (Int.) 731278457 Información oficial sobre el partido 731278457 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

La Pantera Rosa Alineación oficial del equipo 'La Pantera Rosa' en el partido 2 - 1 MaiAroGal Alineación oficial del equipo 'MaiAroGal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Pantera Rosa Alineación oficial del equipo 'La Pantera Rosa' en el partido 4 - 0 MaiAroGal Alineación oficial del equipo 'MaiAroGal' en el partido
Tiene mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Pantera Rosa

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Néstor Degange s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fernando Abbruzzese, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pantera se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Pantera va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tor Kaya la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 65 minuts, en Tor Kaya no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Iván Aguerrevere va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Tor Kaya aquest no va estar a l'altura.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Zakaria Khelfaoui, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Néstor Degange de Pantera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MaiAroGal

Goles Goles

  • 139 Minuto 12 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Tristan Severinsen van servir per superar a l'últim defensor, en Manuele Varcaro. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de MaiAroGal cantant "Tristan Severinsen selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Aitor Astarloa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.