Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278341

Amistoso (Int.) 731278341 Información oficial sobre el partido 731278341 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

ASD Mappets Alineación oficial del equipo 'ASD Mappets' en el partido 3 - 4 Atlético Mocoa Alineación oficial del equipo 'Atlético Mocoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
ASD Mappets Alineación oficial del equipo 'ASD Mappets' en el partido 9 - 0 Atlético Mocoa Alineación oficial del equipo 'Atlético Mocoa' en el partido
Está más tieso que su rival 8.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper mega EJEA (10)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASD Mappets

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mappets contenien la respiració mentre en Eros Cento s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Angelo Fanton de Mappets va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Mappets sempre confia amb les genialitats d'en Vito Rivituso; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Al minut 32, Mappets va disposar d'un penal a favor, però el xut de Raul Frittelli va ser aturat per Thamrong Wongchaiyun.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 64 minuts, en Mario Federico Seppani no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 214 Minuto 88 (Ocasión de penalti): En Raul Frittelli va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 88. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eros Cento de Mappets es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlético Mocoa

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Resaobaka Pilane estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Óscar Noguera va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 27.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Atlético va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 37. Resaobaka Pilane va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Atlético va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Héctor Manuel Carreño, amb un xut sec des de la dreta.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en 寛久 (Hirohisa) 金子 (Kaneko) que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Przemysław Jezior, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Przemysław Jezior va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Héctor Manuel Carreño de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Resaobaka Pilane de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.