Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731278041

Amistoso (Int., RC) 731278041 Información oficial sobre el partido 731278041 en Hattrick

08.05.2024 18:25:00

Cabo Verde Vikings Alineación oficial del equipo 'Cabo Verde Vikings' en el partido 2 - 0 Chocolate&Café Roça Zé Alineación oficial del equipo 'Chocolate&Café Roça Zé' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabo Verde Vikings Alineación oficial del equipo 'Cabo Verde Vikings' en el partido 2 - 0 Chocolate&Café Roça Zé Alineación oficial del equipo 'Chocolate&Café Roça Zé' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabo Verde Vikings

Goles Goles

  • 123 Minuto 97 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 97 gràcies a la jugada de Abel Bugalho, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 119 (Gol por la derecha): Amb 119 minuts jugats, en Ulisses Fogo va augmentar l'avantatge de Vikings a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a Vikings per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jordão Reis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Ulisses Fogo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vikings se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 115 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ulisses Fogo va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Tiago Afonso Porto Salvo, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Bugalho de Vikings va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Joaquim Vareda de Vikings va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Chocolate&Café Roça Zé

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 71 minuts, el Chocolate&Café va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Georg Trimmel.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexandrino Santiago de Chocolate&Café es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, İlbay Süreyya de Chocolate&Café va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.