Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731275461

Amistoso (Int.) 731275461 Información oficial sobre el partido 731275461 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

TullamoreDew United III Alineación oficial del equipo 'TullamoreDew United III' en el partido 4 - 1 Xuyen Kraken Alineación oficial del equipo 'Xuyen Kraken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TullamoreDew United III Alineación oficial del equipo 'TullamoreDew United III' en el partido 2 - 0 Xuyen Kraken Alineación oficial del equipo 'Xuyen Kraken' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TullamoreDew United III

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Guido Leesberg, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. TullamoreDew es posava per davant!
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Leon Hagmüller, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TullamoreDew va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcus Lerchbacher progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Guido Leesberg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a TullamoreDew.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): TullamoreDew va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Guido Leesberg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a TullamoreDew per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luís Toste, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TullamoreDew van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jacob Toerring, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): TullamoreDew va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rościgniew Rzopecki en un 1 contra 1 amb el porter Stan Forbes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El TullamoreDew ho intentava per la dreta per mitjà de Rościgniew Rzopecki, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Xuyen Kraken

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Nimol Sum va pentinar un córner cap al segon pal que Sotear Rangsey va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Kraken Nimol Sum quasi marca al minut 52 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sotear Rangsey l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.