Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273474

Amistoso (Int., RC) 731273474 Información oficial sobre el partido 731273474 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Club Deportivo Castracaecilia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castracaecilia' en el partido 1 - 2 Movement FC Alineación oficial del equipo 'Movement FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club Deportivo Castracaecilia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castracaecilia' en el partido 1 - 6 Movement FC Alineación oficial del equipo 'Movement FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Castracaecilia

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip foresgump va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Bohumyl Lutsyk va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Movement FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Olli Elovaara va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Movement es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Herminio Pérez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Olav Klausen de Movement va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 19 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pharnavaz Devrishishvili de Movement no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Vlatko Hrunčev va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Movement va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Samer Yaseen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.