Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273429

Amistoso (Int., RC) 731273429 Información oficial sobre el partido 731273429 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 2 - 6 Lotto's Barmbek Dream Boys Alineación oficial del equipo 'Lotto's Barmbek Dream Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 1 - 7 Lotto's Barmbek Dream Boys Alineación oficial del equipo 'Lotto's Barmbek Dream Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loco Sanchez

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passava el minut 40 del matx, quan l'atent Javier Ardiles va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Petronilo Galiana es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 6, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Ángel Miguel Matos no oblidarà el que li va passar durant el minut 42. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Blanco de Sanchez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lotto's Barmbek Dream Boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Berti Hoefer-Jani quedar desmarcat i marcar per a Dream Boys al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Raiko Kibili va pentinar un córner cap al segon pal que Kai Pransky va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, Dream Boys va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Costică Bai.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Kai Pransky va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marco Meisterfeld de Dream Boys l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 60 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Marcus Baark va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 1 - 6 per a Dream Boys.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hannes Wüstenhagen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 15 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Jan-Kees van Grimbergen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Marco Meisterfeld quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dorkaitz Solaaldea, però la pilota va topar amb el travesser.