Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731273339

Amistoso (Int.) 731273339 Información oficial sobre el partido 731273339 en Hattrick

07.05.2024 22:45:00

31 FC Alineación oficial del equipo '31 FC' en el partido 2 - 2 Epernon FC Alineación oficial del equipo 'Epernon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
31 FC Alineación oficial del equipo '31 FC' en el partido 1 - 0 Epernon FC Alineación oficial del equipo 'Epernon FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

31 FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): 31 va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Juanoncho Escóbar, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 124 Minuto 51 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 51 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Juanoncho Escóbar. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 40 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Juanoncho Escóbar va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Juanoncho Escóbar es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Juanoncho Escóbar quasi dona a 31 l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Epernon FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, Epernon es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Clément Doré es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Loïc Couvreux sempre és una garantia. Al minut 55, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Florian Barberet marcar el 2 - 2 per al Epernon.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Henrique Manuel Assunção, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Florian Barberet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Epernon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 59, però Florian Barberet va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Epernon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marc Benvingut va desviar el xut final de Henrique Manuel Assunção després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Simão Neves de Epernon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Henrique Manuel Assunção de Epernon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco León Rodrigo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.