Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731272704

Amistoso (Int.) 731272704 Información oficial sobre el partido 731272704 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

JeeDee F.C. Alineación oficial del equipo 'JeeDee F.C.' en el partido 4 - 3 Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
JeeDee F.C. Alineación oficial del equipo 'JeeDee F.C.' en el partido 5 - 2 Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JeeDee F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a JeeDee va ser Mirosław Chilkiewicz.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de JeeDee a 2 - 0. Lê Thành An va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 125 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 2 el va marcar 庄 (Zhuang) 超南 (Chaonan) a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): JeeDee prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Fuentes Bierinckx va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Alejandro García Talavera va incrementar l'avantatge de JeeDee amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 21, tothom va saber perquè en 庄 (Zhuang) 超南 (Chaonan) era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): JeeDee va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alejandro García Talavera va anar a parar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): JeeDee per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan 庄 (Zhuang) 超南 (Chaonan) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan 庄 (Zhuang) 超南 (Chaonan) de JeeDee gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): JeeDee va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alejandro García Talavera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enrique Tolosán.

Riddickteam

Goles Goles

  • 153 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els jugadors de Riddickteam no defallien en cap moment. Producte d'això, en Aksel Jeppesen va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 150 Minuto 85 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Efraim Nacht va reduir les distàncies per al Riddickteam amb un bon llançament de falta al minut 85. 4 a 3 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Efraim Nacht ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Luis Villapún va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Riddickteam creava perill des de la dreta al minut 36, però en Raphaël Rispal, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Samuel Giraldo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 63 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Efraim Nacht, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.