Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731270622

Amistoso 731270622 Información oficial sobre el partido 731270622 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 1 - 3 UNIÓN BIRRA Alineación oficial del equipo 'UNIÓN BIRRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 1 - 5 UNIÓN BIRRA Alineación oficial del equipo 'UNIÓN BIRRA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HOLTER

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del HOLTER va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manuel Solana, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ermegildo Corella va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Miguel Gudiel, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Krzysztof Olechowski de HOLTER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Tolosa de HOLTER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

UNIÓN BIRRA

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Youssouf Bodiga va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Přemysl Běloch que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Přemysl Běloch des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): UNIÓN va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kepa Bolaños va desviar el xut final de Youssouf Bodiga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Cătălin Vari va estar a punt de posar per davant a UNIÓN amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kepa Bolaños va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Stein que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.