Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731269895

Amistoso (Int.) 731269895 Información oficial sobre el partido 731269895 en Hattrick

08.05.2024 13:45:00

FK TF Alineación oficial del equipo 'FK TF' en el partido 6 - 1 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK TF Alineación oficial del equipo 'FK TF' en el partido 0 - 3 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK TF

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del TF van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Georg Pesalla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eugen Pölnitz es va introduir dins la defensa central al minut 8, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Armands Apškalējs de TF va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Denis Khorin que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): TF sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Jānis Brenčs va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 0.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): En Denis Khorin va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 5 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tarantela. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zacharias Kalsø la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TF es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 1 arribava al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dmitriy Pashinin de TF es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Tarantela FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Tarantela va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 1 quan Timon Hannes Gugerli va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Tarantela va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 31, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en 周 (Zhou) 云嘉 (Yunjia).
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Tarantela van seguir progressant per la banda dreta. Miquel Pigem va tenir la seva oportunitat al minut 33, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Reinaldo Andrés la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Tarantela havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Timon Hannes Gugerli va intentar anar-se'n per velocitat al minut 78 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en 袁 (Yuan) 康强 (Kangqiang) amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miquel Pigem de Tarantela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.