Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268655

Amistoso (Int., RC) 731268655 Información oficial sobre el partido 731268655 en Hattrick

08.05.2024 17:25:00

The Tilburg Dragons Alineación oficial del equipo 'The Tilburg Dragons' en el partido 4 - 3 Real Calil Alineación oficial del equipo 'Real Calil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Tilburg Dragons Alineación oficial del equipo 'The Tilburg Dragons' en el partido 2 - 1 Real Calil Alineación oficial del equipo 'Real Calil' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,0 % 32,1 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Tilburg Dragons

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Guy van Brugge va acabar en una passada genial cap al jugador de Tilburg Kornel Balentien, que va marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 16 (Gol de penalti): Als 16 minuts de joc, els nois de Tilburg van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Luis Matulessy augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 123 Minuto 102 (Gol por la derecha): Passats 102 minuts, Guy van Brugge, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Tilburg es posava per davant!
  • 124 Minuto 113 (Gol de penalti): Tilburg va posar-se per davant 4 - 3 al minut 113, quan Luis Matulessy va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kornel Balentien de Tilburg va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Kornel Balentien gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrea Alparone va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Real Calil

Goles Goles

  • 152 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Cino Murrad va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 62, quan Burkhard Ogris va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 143 Minuto 107 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Calil eren letals, i Silvano Garoldi va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Calil van sortir al contraatac al minut 7, però Ezechiele Pistone va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Silvano Garoldi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 63 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sjakie Landvoogd que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sjakie Landvoogd de Calil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.