Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268130

Amistoso (Int., RC) 731268130 Información oficial sobre el partido 731268130 en Hattrick

08.05.2024 22:00:00

VGN Team Alineación oficial del equipo 'VGN Team' en el partido 4 - 1 Schnouz Pole's Gartenwirtschaft Alineación oficial del equipo 'Schnouz Pole's Gartenwirtschaft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
VGN Team Alineación oficial del equipo 'VGN Team' en el partido 8 - 0 Schnouz Pole's Gartenwirtschaft Alineación oficial del equipo 'Schnouz Pole's Gartenwirtschaft' en el partido
Es un cenizo 7.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VGN Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Avelino Natária, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Team se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va premiar Team amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Han van der Ham va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Team va aconseguir el 3 - 1 quan Avelino Natária va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Avelino Natária de Team va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Team va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Manuel Mateus Martins va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Owen Lunnan va servir per deixar enrere el gegant Yom Tov Genat al minut 17, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Avelino Natária va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Afonso Paím va marxar de Yom Tov Genat en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Team van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Šeki Tatarević de Team no va ser gol per ben poc.

Schnouz Pole's Gartenwirtschaft

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Paulo Wildhaber.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Schnouz creava perill des de la dreta al minut 71, però en Juan José Vázquez Chavarri, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Richard Braito desviant la pilota a servei de cantonada.