Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266906

Amistoso (Int., RC) 731266906 Información oficial sobre el partido 731266906 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

C.D. Esparragosa de Lares Alineación oficial del equipo 'C.D. Esparragosa de Lares' en el partido 0 - 4 FC CZERWONE BYCZKI Alineación oficial del equipo 'FC CZERWONE BYCZKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Esparragosa de Lares Alineación oficial del equipo 'C.D. Esparragosa de Lares' en el partido 0 - 1 FC CZERWONE BYCZKI Alineación oficial del equipo 'FC CZERWONE BYCZKI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Esparragosa de Lares

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Esparragosa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Moreno Arteaga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Moreno Arteaga.

FC CZERWONE BYCZKI

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Tomasz Maciejewski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Marcin Tritt entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CZERWONE, un peu providencial d'en Sobiesław Oleszko va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Tomasz Maciejewski va augmentar l'avantatge de CZERWONE a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CZERWONE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kuba Lonc va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CZERWONE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Karol Grupski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Igor Bizewski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.