Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266087

Amistoso (Int.) 731266087 Información oficial sobre el partido 731266087 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

My Ploegske Alineación oficial del equipo 'My Ploegske' en el partido 4 - 3 Alpedretes Alineación oficial del equipo 'Alpedretes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
My Ploegske Alineación oficial del equipo 'My Ploegske' en el partido 6 - 2 Alpedretes Alineación oficial del equipo 'Alpedretes' en el partido
Tiene mala suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

My Ploegske

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Wes Moreaux s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de François Sweron, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Ploegske va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 78 Jeen Lenferink va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Johnatan Coninx va donar a Ploegske un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johnatan Coninx de Ploegske amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Alpedretes

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sisto Scanferla es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Alpedretes al minut 38. Rafael Serra va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 84. L'anotador per Alpedretes va ser Rafael Serra, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Javier Soltero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Rafael Serra al minut 77 semblava entrar, però Fikret Kuzey va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Fikret Kuzey va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ziyafət Bayramov des de l'esquerra.