Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731262770

Amistoso (Int., RC) 731262770 Información oficial sobre el partido 731262770 en Hattrick

08.05.2024 17:15:00

Academia Mineira Alineación oficial del equipo 'Academia Mineira' en el partido 1 - 2 FC Rapid Bucuresti 1923 Alineación oficial del equipo 'FC Rapid Bucuresti 1923' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Academia Mineira Alineación oficial del equipo 'Academia Mineira' en el partido 0 - 2 FC Rapid Bucuresti 1923 Alineación oficial del equipo 'FC Rapid Bucuresti 1923' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Academia Mineira

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Academia eren letals, i Emiri Mitxel va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Academia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manolo Fabbri va sortir per sobre el travesser.

FC Rapid Bucuresti 1923

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador visitant Vlad Manolache va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 40 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 64 (Gol de penalti): FCRB va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Radu-Ion Bej va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Giovanni Ciavatta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Iliya Stoyanov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alexandru Iercan va fer una jugada per la banda esquerra, però Giovanni Ciavatta va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mădălin Horumba va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Radu-Ion Bej va estar a punt de posar per davant a FCRB amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giovanni Ciavatta va impedir un gol cantat.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de George Comşa va servir per deixar enrere el gegant Emiri Mitxel al minut 60, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de George Comşa va deixar a Emiri Mitxel assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Alexandru Iercan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCRB va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Iliya Stoyanov de FCRB va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 91 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petr Jelínek de FCRB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.