Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731262119

Amistoso (Int., RC) 731262119 Información oficial sobre el partido 731262119 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

UniversoBalonmanoCom "B" Alineación oficial del equipo 'UniversoBalonmanoCom "B"' en el partido 3 - 4 Våtnäs FC Alineación oficial del equipo 'Våtnäs FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
UniversoBalonmanoCom "B" Alineación oficial del equipo 'UniversoBalonmanoCom "B"' en el partido 7 - 1 Våtnäs FC Alineación oficial del equipo 'Våtnäs FC' en el partido
Es un cenizo 6.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UniversoBalonmanoCom "B"

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): UniversoBm equilibrava la balança al minut 80. En Roman-Paul Hoppenhof, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): UniversoBm va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Martín Montañes en un 1 contra 1 amb el porter Nouri Ouzini, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Natalino Carenzi va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): UniversoBm va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Roman-Paul Hoppenhof va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Gabriel Puche va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El UniversoBm va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Kaido Kask la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Alem Manolov del UniversoBm ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Laureano Alfonso de UniversoBm es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Natalino Carenzi de UniversoBm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristi Sima.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Puche de UniversoBm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de UniversoBm Lucrecio Amoedo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nouri Ouzini es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de UniversoBm Laureano Alfonso, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nouri Ouzini. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de UniversoBm, Gabriel Puche, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de UniversoBm Kaido Kask va intentar enganyar Nouri Ouzini amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Guifré Masó de UniversoBm anava molt fort i col·locat però Nouri Ouzini no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.

Våtnäs FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Våtnäs va ser finalitzada des de l'esquerra per Mattias 'J.Lo' Börjesson al minut 51. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Mattias Leijonhall de Våtnäs, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Jonas Schrewelius va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mauro Ferrer Mohino va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mattias Leijonhall va fer una magnífica centrada, però la rematada de Adriano Martins va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Våtnäs va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mattias 'J.Lo' Börjesson va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Al minut 103 de partit, Jonas Schrewelius quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Al minut 107, un refús desafortunat de Mauro Ferrer Mohino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mattias Leijonhall no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Nils-Gunnar Skogerberg de Våtnäs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Val 'Späck' Dizon anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Våtnäs.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Adriano Martins de Våtnäs va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Våtnäs Nils-Gunnar Skogerberg va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Mauro Ferrer Mohino va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 3
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Harrison 'Ford' Mwenda de Våtnäs, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mauro Ferrer Mohino en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.