Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261454

Amistoso (Int.) 731261454 Información oficial sobre el partido 731261454 en Hattrick

08.05.2024 08:15:00

Europe Odesa Alineación oficial del equipo 'Europe Odesa' en el partido 2 - 0 FC Bonk Alineación oficial del equipo 'FC Bonk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Europe Odesa Alineación oficial del equipo 'Europe Odesa' en el partido 1 - 2 FC Bonk Alineación oficial del equipo 'FC Bonk' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Europe Odesa

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Europe va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Josef Řehořek va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Europe va aconseguir el 2 - 0 quan Rodrigo Santos Branco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Europe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Alberto Ordorica, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ferdinando Fincati va rematar alt.

FC Bonk

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Konstantin Semikin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Christoffer Pinstrup no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Modesto Corzo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Konstantin Semikin va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Christoffer Pinstrup des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Viktor Koev va fer una jugada per la banda esquerra, però Konstantin Semikin va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Jens Skovgaard de Bonk va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.