Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260319

Amistoso (Int.) 731260319 Información oficial sobre el partido 731260319 en Hattrick

07.05.2024 19:30:00

NK Riddler Alineación oficial del equipo 'NK Riddler' en el partido 1 - 2 Fotbal Sport Club Dinamo Alineación oficial del equipo 'Fotbal Sport Club Dinamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NK Riddler Alineación oficial del equipo 'NK Riddler' en el partido 2 - 0 Fotbal Sport Club Dinamo Alineación oficial del equipo 'Fotbal Sport Club Dinamo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK Riddler

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Martin Furman va pentinar un córner cap al segon pal que Džan Demirović va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 67 (Ocasión de penalti): En Alex Rusu va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 67. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Petar Matošić va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Alex Rusu de Riddler va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lenart Sedej.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joc Ramšak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Fotbal Sport Club Dinamo

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 27, Gay Meng Meng va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ovidiu Tutunaru que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): F.C Dinamo va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 63. Gay Meng Meng va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Ticşă, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C Dinamo van sortir al contraatac al minut 35, però Gay Meng Meng va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ovidiu Tutunaru de F.C Dinamo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 50, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alex Stoica de F.C Dinamo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ovidiu Tutunaru al minut 62 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Stere Gică de F.C Dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.