Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731258900

Amistoso (Int., RC) 731258900 Información oficial sobre el partido 731258900 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

INSANIA F.C Alineación oficial del equipo 'INSANIA F.C' en el partido 8 - 3 FC Călătorii Nordici Alineación oficial del equipo 'FC Călătorii Nordici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
INSANIA F.C Alineación oficial del equipo 'INSANIA F.C' en el partido 9 - 2 FC Călătorii Nordici Alineación oficial del equipo 'FC Călătorii Nordici' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INSANIA F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del INSANIA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jon Stuart, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En César Portillo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jon Stuart es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, INSANIA va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marc Méndez Seco, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Jon Stuart va incrementar l'avantatge de INSANIA amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): INSANIA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jorge Manuel Sotres va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts, Jorge Manuel Sotres va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 7 - 2.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Ubaldo Romón va augmentar l'avantatge de INSANIA a 8 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

FC Călătorii Nordici

Goles Goles

  • 150 Minuto 27 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Edmund 'Goose' Jensen va reduir les distàncies per al Călătorii amb un bon llançament de falta al minut 27. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 154 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Edmund 'Goose' Jensen va significar el 5 - 2 al minut 59.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Octav Carp de Călătorii va reduir fàcilment l'avantatge local a 8 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Călătorii va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Georgel Jigău es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Laurenţiu Dulghieru de Călătorii va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57 en Sava Galitsky va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.