Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731258759

Amistoso (RC) 731258759 Información oficial sobre el partido 731258759 en Hattrick

08.05.2024 10:40:00

Deportivo Hergiswil Alineación oficial del equipo 'Deportivo Hergiswil' en el partido 6 - 8 FYS Alineación oficial del equipo 'FYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Deportivo Hergiswil Alineación oficial del equipo 'Deportivo Hergiswil' en el partido 1 - 5 FYS Alineación oficial del equipo 'FYS' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Hergiswil

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 34, Pascal Trütsch de Depor empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 43 gràcies a la jugada de Otto Ringier, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Depor a 3 - 1. Daniel Jeanneret va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Carlo Reutlinger va marcar al minut 72 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 1.
  • 122 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Depor, atacant per l'esquerra al minut 107, va aprofitar el magnífic llançament de Daniel Jeanneret per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.
  • 185 Minuto 110 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Erich Zurschmitten, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 92 (Ocasión evento especial rápido + pase): Carlo Reutlinger va marxar per velocitat al minut 92 i va fer una passada de la mort a Sammy Ragettli, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Daniel Jeanneret de Depor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Paolo Totaro, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Edwin Frehner va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Depor i 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Depor, Roger Hoerburger, col·locà la pilota just a les mans d'en Edwin Frehner. El marcador: 6 - 6.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sammy Ragettli de Depor anava molt fort i col·locat però Edwin Frehner no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 7.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Thierry Zetterström de Depor va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

FYS

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, el FYS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marius Iliuţă, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Depor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Victor Grønhaug la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del FYS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 80.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alois Gräpel-Quast la va rematar Ludovic Morant amb una magnífica volea que va fer pujar per a FYS el 4 - 3.
  • 163 Minuto 91 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 91 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sebi Voggensperger marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 153 Minuto 111 (Gol por la derecha): FYS van aconseguir el 6 - 5 que retallava diferències al minut 111 quan Levi Blasser sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 114 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 114, quan Marius Iliuţă va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 6 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Alois Gräpel-Quast va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nathanaël Paysant. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FYS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): FYS va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Nathanaël Paysant que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Ludovic Morant va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Christian Jeanneret no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nathanaël Paysant es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marius Iliuţă de FYS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Edwin Frehner va xutar fora per a FYS, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Gian Mariéthod va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de FYS a la tanda de penals: 6 - 7!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de FYS Alois Gräpel-Quast, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Christian Jeanneret. El marcador continuava 6 - 7.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Ludovic Morant anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 8 per a FYS.