Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731257317

Amistoso 731257317 Información oficial sobre el partido 731257317 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Le Gran Marc Alineación oficial del equipo 'Le Gran Marc' en el partido 2 - 1 Futsal NARANJITOS Almeria Alineación oficial del equipo 'Futsal NARANJITOS Almeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Le Gran Marc Alineación oficial del equipo 'Le Gran Marc' en el partido 5 - 0 Futsal NARANJITOS Almeria Alineación oficial del equipo 'Futsal NARANJITOS Almeria' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Le Gran Marc

Goles Goles

  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passats 59 minuts, Abilio Villadóniga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Gran es posava per davant!
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 l'àrbitre va premiar Gran amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Óscar Lugo va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Leonardo Gauna va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Diego Irauqui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Gran per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Leonardo Gauna va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Bagué va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Gran va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abilio Villadóniga en un 1 contra 1 amb el porter Diego Irauqui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marc Bagué va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc de Ribot es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Futsal NARANJITOS Almeria

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rafael Cortecedo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Iván Rodríguez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Ioritz Urbiso de NARANJITOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.