Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253963

Amistoso (Int.) 731253963 Información oficial sobre el partido 731253963 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

estrellitas c.f Alineación oficial del equipo 'estrellitas c.f' en el partido 1 - 6 Killer Beez United Alineación oficial del equipo 'Killer Beez United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
estrellitas c.f Alineación oficial del equipo 'estrellitas c.f' en el partido 2 - 8 Killer Beez United Alineación oficial del equipo 'Killer Beez United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estrellitas c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): estrellitas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Jan-Peter Alfeld va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Edilio Nestoridis va rematar alt.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): estrellitas va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Anselm Poquet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Killer Beez United

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Alan Soliño va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Urtats Aizturre va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, KBU va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Thomas Mareschal.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Thomas Mareschal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Alan Soliño des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a KBU l'avantatge per 1 - 6. Sep van Aalderen en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 16, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alan Soliño va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sander Solberg rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.