Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253657

Amistoso (Int., RC) 731253657 Información oficial sobre el partido 731253657 en Hattrick

08.05.2024 11:00:00

Second Republic Alineación oficial del equipo 'Second Republic' en el partido 3 - 2 1.FC Gott Hanath AG Alineación oficial del equipo '1.FC Gott Hanath AG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Second Republic Alineación oficial del equipo 'Second Republic' en el partido 8 - 0 1.FC Gott Hanath AG Alineación oficial del equipo '1.FC Gott Hanath AG' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Second Republic

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): SR s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Stéphane Averty per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Boonpitak Taweepaiboon, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. SR es posava per davant!
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En 吳 (Ng) 泉偉 (Quanwei) de SR va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Marc Bollington es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jens Becker es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

1.FC Gott Hanath AG

Goles Goles

  • 139 Minuto 21 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Yannick Löns van servir per superar a l'últim defensor, en Kai Kruusi. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Hanath cantant "Yannick Löns selecció!"
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Hanath va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dieter Timmermans, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thorwald Popieluch de Hanath es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramon Joel Krüsch de Hanath va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.