Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731253316

Amistoso (RC) 731253316 Información oficial sobre el partido 731253316 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Palace II. FC Alineación oficial del equipo 'Palace II. FC' en el partido 7 - 1 Hitkommandó Alineación oficial del equipo 'Hitkommandó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palace II. FC Alineación oficial del equipo 'Palace II. FC' en el partido 4 - 0 Hitkommandó Alineación oficial del equipo 'Hitkommandó' en el partido
Tiene bastante suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palace II. FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Octávio Pires Monteiro de Palace aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Palace pel centre va donar un gran resultat: el gol de Maik Ong va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Palace a 3 - 0. László Gombos va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Buda Köllő va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Patrik Szirmay la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 0 al marcador.
  • 125 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Patrik Szirmay, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 4 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Palace va aconseguir el 5 - 1 quan András Páling va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Zsombor Kossa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Als 76 minuts, Danilo Karanović va ampliar l'avantatge de Palace amb un 7 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Danilo Karanović va sorprendre Botond Bereményi amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Botond Csúri es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Palace ho intentava per la dreta per mitjà de Botond Csúri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Hitkommandó

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en István Mike de Hitkommandó amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.