Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731250365

Amistoso 731250365 Información oficial sobre el partido 731250365 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

SALTAMONTES CF Alineación oficial del equipo 'SALTAMONTES CF' en el partido 4 - 1 Real Subcero Alineación oficial del equipo 'Real Subcero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SALTAMONTES CF Alineación oficial del equipo 'SALTAMONTES CF' en el partido 5 - 0 Real Subcero Alineación oficial del equipo 'Real Subcero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SALTAMONTES CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de César Aguiar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar César Aguiar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a SALTAMONTES.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alfredo Duriz va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SALTAMONTES pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bernie Phelps va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Yoann Degrave, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marcos Rojas Solís de SALTAMONTES va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Bernie Phelps gairebé va marcar per a SALTAMONTES des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paco Mateos al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eric Marqués va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sławomir Domagała de SALTAMONTES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Rojas Solís de SALTAMONTES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Subcero

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 37 minuts, Kamuran Gürtekin va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 24 (Ocasión de falta): Després de 24 minuts, Manoel Jorge Assumpção va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Rafael Tena el va poder desviar a córner.