Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248080

Amistoso (RC) 731248080 Información oficial sobre el partido 731248080 en Hattrick

08.05.2024 10:40:00

St. Galler-Ultras Alineación oficial del equipo 'St. Galler-Ultras' en el partido 2 - 3 VY Canis Majoris FC Alineación oficial del equipo 'VY Canis Majoris FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
St. Galler-Ultras Alineación oficial del equipo 'St. Galler-Ultras' en el partido 1 - 1 VY Canis Majoris FC Alineación oficial del equipo 'VY Canis Majoris FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,0 % 41,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St. Galler-Ultras

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Matthias Witsiers de Galler-Ultras es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 40 gràcies a la jugada de Jörg Knoll, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Pafnucy Wruk de Galler-Ultras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

VY Canis Majoris FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Henning Brauneck de Majoris va marcar de penal l'empat al minut 36.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Andri Blumenkamp que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 174 Minuto 87 (Gol de penalti): Quan passaven 87 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Majoris. En Orell Dubé va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Roli 'Vintage' Fässler va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Misagh Chayain de Majoris, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 86, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Misagh Chayain de Majoris la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.