Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731245414

Amistoso (Int., RC) 731245414 Información oficial sobre el partido 731245414 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

F.C. Batuffolo Alineación oficial del equipo 'F.C. Batuffolo' en el partido 1 - 2 Stegs Alineación oficial del equipo 'Stegs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Batuffolo Alineación oficial del equipo 'F.C. Batuffolo' en el partido 0 - 5 Stegs Alineación oficial del equipo 'Stegs' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Batuffolo

Goles Goles

  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Batuffolo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Nicola Sutto, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): John Rocco de Batuffolo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Stegs

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Silvian van Hoogendorp que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Stegs.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb 84 minuts jugats, Lucien Roodenburg de Stegs va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Silvian van Hoogendorp va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 11, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, el Stegs va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alfonso Pennings s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rudi van 't Riet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Jerzy Załucki hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Israel Andersson havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jikke Boorsma es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Marcus Keicher va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 71, i va passar la pilota a Alfonso Pennings, però aquest no va encertar a marcar.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Israel Andersson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Antonio Belgrano va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jikke Boorsma, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Jikke Boorsma va marcar al minut 83 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rudi van 't Riet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.