Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731245186

Amistoso (Int.) 731245186 Información oficial sobre el partido 731245186 en Hattrick

01.05.2024 08:00:00

Sahipatalı Yavrukurtlar SK Alineación oficial del equipo 'Sahipatalı Yavrukurtlar SK' en el partido 4 - 0 XSLABEL Alineación oficial del equipo 'XSLABEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sahipatalı Yavrukurtlar SK Alineación oficial del equipo 'Sahipatalı Yavrukurtlar SK' en el partido 2 - 1 XSLABEL Alineación oficial del equipo 'XSLABEL' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sahipatalı Yavrukurtlar SK

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BOZKURTLAR eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Hugo Ferrer va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zeferino Caldeira Silva, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a BOZKURTLAR.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan BOZKURTLAR va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Benny Ohayon des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): BOZKURTLAR va augmentar la diferència quan Hugo Ferrer no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Benny Ohayon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Raynald Vinatier de BOZKURTLAR gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en 俊晴 (Toshiharu) 守本 (Morimoto) va rebre molts aplaudiments. Al minut 32 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Raynald Vinatier gairebé va marcar per a BOZKURTLAR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Max Fosu va rematar alt.

XSLABEL

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): XSLABEL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrikas Tarleckis va desviar el xut final de Ksenofont Lukasek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 64 en Ksenofont Lukasek va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Enrikas Tarleckis va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Robbert Dugardein de XSLABEL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.