Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731245113

Amistoso (Int.) 731245113 Información oficial sobre el partido 731245113 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

A.C. DRAGONS Alineación oficial del equipo 'A.C. DRAGONS' en el partido 2 - 2 La Asociacion El Regreso Alineación oficial del equipo 'La Asociacion El Regreso ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
A.C. DRAGONS Alineación oficial del equipo 'A.C. DRAGONS' en el partido 4 - 1 La Asociacion El Regreso Alineación oficial del equipo 'La Asociacion El Regreso ' en el partido
Tiene mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. DRAGONS

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El DRAGONS no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Pierpaolo Gagliano es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Pierpaolo Gagliano s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Evaristo Folcarelli del DRAGONS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip DRAGONS Danius Požemys quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Corrado Matassoni l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 203 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): DRAGONS va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Danius Požemys va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Oriol Marmaneu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al 29, Vihtori Mustonen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Oriol Marmaneu. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Missaglia va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 75, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Vihtori Mustonen va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a 杜 (Du) 航仁 (Hangren) després que el jugador de DRAGONS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

La Asociacion El Regreso

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Herrera es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Asosacion va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Martín Kaplún, amb un xut sec des de la dreta.