Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731244977

Amistoso 731244977 Información oficial sobre el partido 731244977 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

R. O. quemar Alineación oficial del equipo 'R. O. quemar' en el partido 0 - 1 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R. O. quemar Alineación oficial del equipo 'R. O. quemar' en el partido 2 - 0 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. O. quemar

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de quemar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emre Hür, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Ignacio Moreno Cervera quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 214 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Virginio Gennari quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a quemar! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

Athletic Club Saragossa

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Domenik Weenen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Saragossa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Tabe Bellen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bo-Christer Pettersson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Domenik Weenen va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Saragossa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Baruti Morapedi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luka Lazović de Saragossa va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Domenik Weenen es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baruti Morapedi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gregorie Lanckriet de Saragossa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.