Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731244354

Amistoso (Int.) 731244354 Información oficial sobre el partido 731244354 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Totusmort F.C Alineación oficial del equipo 'Totusmort F.C' en el partido 1 - 2 bet365hu Alineación oficial del equipo 'bet365hu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Totusmort F.C Alineación oficial del equipo 'Totusmort F.C' en el partido 1 - 1 bet365hu Alineación oficial del equipo 'bet365hu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Totusmort F.C

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 48. Theodor van der Staaij, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Totusmort va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Baki Özsanlı va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andor Babos.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Theodor van der Staaij va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Totusmort.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Totusmort va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Rubio en un 1 contra 1 amb el porter Andor Babos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): 谢 (Xie) 恩阳 (Enyang) de Totusmort va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Saturnino Viesca que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Juan Jesús Coma de Totusmort va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saturnino Viesca de Totusmort amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

bet365hu

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): bet365hu va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Márton Hutai, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ákos József, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Nikša Pecikoza va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.