Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242626

Amistoso (Int., RC) 731242626 Información oficial sobre el partido 731242626 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

FC Lotři Alineación oficial del equipo 'FC Lotři' en el partido 2 - 4 DiabloMir Alineación oficial del equipo 'DiabloMir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Lotři Alineación oficial del equipo 'FC Lotři' en el partido 1 - 6 DiabloMir Alineación oficial del equipo 'DiabloMir' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lotři

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Arménio Fonseca Gomes, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Lotři.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Gaizka Otegi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Tomasz Racki va disposar d'una bona oportunitat al minut 52, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Tomasz Racki no s'ho podia creure.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lotři Gromisław Jakuczun quasi marca al minut 59 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Orhan Veli Görkay l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cyprian Szupryczyński de Lotři va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

DiabloMir

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jan Silfwererberg quedar desmarcat i marcar per a DiabloMir al minut 10. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 24 (Gol de falta): Al minut 24, una falta xutada per Jan Gerau va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a DiabloMir. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Simon Decime va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, DiabloMir va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Marco Calamani, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Javier Cacera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.