Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731241554

Amistoso (Int.) 731241554 Información oficial sobre el partido 731241554 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

C.D. Pericoland Alineación oficial del equipo 'C.D. Pericoland' en el partido 2 - 1 Maezzen 05 Sportif Alineación oficial del equipo 'Maezzen 05 Sportif' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Pericoland Alineación oficial del equipo 'C.D. Pericoland' en el partido 3 - 0 Maezzen 05 Sportif Alineación oficial del equipo 'Maezzen 05 Sportif' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Pericoland

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ivaylo Grigorov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pericoland se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pericoland. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Carlos Andrés Viatela xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Marko Kallela una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Vincenzo Reidenbach va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc Banyeres va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Bennie Hoogstraal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pericoland a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Víctor Aybar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Andrés Viatela.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivaylo Grigorov de Pericoland amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Maezzen 05 Sportif

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador visitant Fernando Gatt va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 19 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jean-Noël Rossignol va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Maezzen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sascha Westerhold, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.