Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731240828

Amistoso (Int.) 731240828 Información oficial sobre el partido 731240828 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Real Valladolid CD. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid CD.' en el partido 3 - 1 Los battles Alineación oficial del equipo 'Los battles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Valladolid CD. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid CD.' en el partido 5 - 0 Los battles Alineación oficial del equipo 'Los battles' en el partido
Tiene mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Valladolid CD.

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Valladolid va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Saimum Swapon va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Valladolid va aconseguir el 2 - 0 quan Torvald Aziza va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valladolid van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Matthieu Canu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Valladolid va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matthieu Canu en un 1 contra 1 amb el porter Ivano Formica, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miroslav Zigmund, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Miroslav Zigmund va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valladolid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 205 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Yali Strauss va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Saimum Swapon, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Matthieu Canu va rematar alt.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Matthieu Canu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Ivano Formica va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Los battles

Goles Goles

  • 154 Minuto 58 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Marvin Lascurain. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Luis Miguel Mejía va enviar un xut des de 40 metres al minut 16, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en René Butcher de battles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.