Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239953

Amistoso (RC) 731239953 Información oficial sobre el partido 731239953 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Emisarios de la Muerte. Alineación oficial del equipo 'Emisarios de la Muerte.' en el partido 2 - 3 Gorduleos Alineación oficial del equipo 'Gorduleos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Emisarios de la Muerte. Alineación oficial del equipo 'Emisarios de la Muerte.' en el partido 0 - 3 Gorduleos Alineación oficial del equipo 'Gorduleos' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emisarios de la Muerte.

Goles Goles

  • 114 Minuto 31 (Gol de penalti): Emisarios va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Vito Kranjec, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 72, José Rochafrida de Emisarios empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eligio Santin va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Jesús Diáguez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Emisarios per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Wolfram Marburger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Wolfram Marburger, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José Rochafrida després que el jugador de Emisarios li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vito Kranjec de Emisarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gorduleos

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Gorduleos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Lauri Mikkanen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ivan Trias que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 92 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 92, quan Hartmut Schum va posar els visitants Gorduleos per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Lauri Mikkanen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Donald Romijn va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Gorduleos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Donald Romijn va desviar el xut final de Gerwald Flapper després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lauri Mikkanen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 284 Minuto 111 (Ocasión de penalti): Alrik Theimer de Gorduleos va fallar un penal al minut 111, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 283 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): Alrik Theimer de Gorduleos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 115 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.