Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239925

Amistoso (Int., RC) 731239925 Información oficial sobre el partido 731239925 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

UD Zielonka Alineación oficial del equipo 'UD Zielonka' en el partido 0 - 2 Iran the best Alineación oficial del equipo 'Iran the best' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Zielonka Alineación oficial del equipo 'UD Zielonka' en el partido 2 - 0 Iran the best Alineación oficial del equipo 'Iran the best' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Zielonka

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zielonka, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Julius Olwenyi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Iran the best

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Iran va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Damoun Ezzati va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, Xavier Cachard va pentinar un córner cap al segon pal que Damoun Ezzati va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Damoun Ezzati va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Di Tullio va marxar de Marcell Cinke en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Iran van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bruno Di Pilato.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavier Cachard de Iran la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.