Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238502

Amistoso 731238502 Información oficial sobre el partido 731238502 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Sao Paulo Fernandez Alineación oficial del equipo 'Sao Paulo Fernandez' en el partido 0 - 3 Straitjackets Alineación oficial del equipo 'Straitjackets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sao Paulo Fernandez Alineación oficial del equipo 'Sao Paulo Fernandez' en el partido 3 - 2 Straitjackets Alineación oficial del equipo 'Straitjackets' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,6 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sao Paulo Fernandez

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Fernandez per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kiril Ivanov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fernandez Alberto Bastida quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Alberto Bastida va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Dănuţ Cruceru va disposar d'una bona oportunitat al minut 78, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Hrand Hampartsoumyan i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Fernandez, però el xut de Chema Robledo va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Chema Robledo no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 健大 (Takehiro) 辻 (Tsuji) de Fernandez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Straitjackets

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Salvador Guinart va posar els visitants Straitjackets per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de Camil Cornellà des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Straitjackets va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Camil Cornellà va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Zavala de Straitjackets va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.