Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731237915

Amistoso (Int., RC) 731237915 Información oficial sobre el partido 731237915 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

F.C.CANET Alineación oficial del equipo 'F.C.CANET' en el partido 5 - 1 BSC YoungBears Alineación oficial del equipo 'BSC YoungBears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.CANET Alineación oficial del equipo 'F.C.CANET' en el partido 3 - 0 BSC YoungBears Alineación oficial del equipo 'BSC YoungBears' en el partido
Tiene suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.CANET

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): F.C.CANET va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Orozco Martel, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rogèr Vidal que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jesús Gomis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a F.C.CANET.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Rodrigo Botana va augmentar l'avantatge de F.C.CANET a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.C.CANET pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jesús Gomis va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): David Grajal va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 82 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Yordan Kostadinov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): David Grajal va sorprendre Daniel Bechade amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Gomis va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chema Cañellas de F.C.CANET va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BSC YoungBears

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el BSC YB va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Abramo Mulas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): BSC YB va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fabrizio Krättli es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.