Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731237729

Amistoso (Int.) 731237729 Información oficial sobre el partido 731237729 en Hattrick

01.05.2024 21:55:00

Seca Adegas Utd Alineación oficial del equipo 'Seca Adegas Utd' en el partido 0 - 3 Kilfee FC Alineación oficial del equipo 'Kilfee FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seca Adegas Utd Alineación oficial del equipo 'Seca Adegas Utd' en el partido 1 - 0 Kilfee FC Alineación oficial del equipo 'Kilfee FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seca Adegas Utd

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 64 (Ocasión de falta): Müşfik Kafa va xutar una falta al minut 64 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Aquiles Lucas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Bolaños de Adegas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kilfee FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kilfee. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Claudio Allegrezza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una falta xutada per Gerry Casey va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Kilfee. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): Roberto Carlos Girón de Kilfee va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gerry Casey que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Kilfee quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 健太 (Kenta) 松井 (Matsui) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en John Wilson de Kilfee amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.